dimarts, 8 de desembre de 2009

Arriba el CiberNadal!!!


Alerta!!!

Les principals companyies de seguretat informàtica alerten de que les xarxes cibercriminals mitjançant els troyans envien milions de correus trampa.

Uns dels mes perillosos és la famosa targeta de felicitació d'uns elfs ballarins que inclou un programa d'animació (arxiu executable. Exe) , el programa instal·lat conscientment es diu que és un virus que va a parar al disc dur.

L'Spam estacional cada vegada és més habitual. La setmana prèvia a Halloween es van enviar cada dia 500 milions de correus amb aquest tema.

Els Mossos d'Esquadra asseguren que han detectat un important augment en els enviaments de malware, concepte que designen els programes pensats per fer mal.
Ja no fa falta ser un expert informàtic per enviar virus, a la xarxa hi ha un mercat negre on es poden adquirir des d'un kit per enviar virus en ordinadors.

Així que ja ho sabeu!!! Aneu en compte en obrir segons quins correus si no tindreu que demanar un nou ordinador per reis.

Noticia extreta de l'edició en paper del passat diumenge dia 29/12/09 de El Periódico de Catalunya.Lidia Gómez Romero Dinamitzadors Digitals Multimèdia

Cap comentari: