dilluns, 9 de novembre del 2009

PONÈNCIA: JOSEP MARIA RAVENTOS

Els dies 11 i 18 de Novembre , JOSEP MARÍA RAVENTOS vindrà a la Casa d'Oficis per impartir al mòdul de Dinamització Digital, dues sessions del seu projecte "Taller de Videoblogs: Ficció i informació".
En Josep María Raventos, actualment està iniciant el projecte de formació Món 2.0. Desde fa cinc anys treballa en el camp audiovisual i internet, especialment en el món dels blogs i videoblogs.
Món 2.0 té com a objectiu apropar internet i el món audiovisual a nens, joves i adults gracies a la tecnologia digital i a l’aparició de grans plataformes de difusió de video com Youtube, Metacafe, Dailymotion, etc, mitjançant cursos i activitats relacionades en aquest ámbit sempre desde una òptica creativa, crítica i formativa.
Si el que voleu es tafanejar una mica el que fa en Josep María Raventos...

L'objectiu d'aquest tallers es obtenir els coneixements necessaris per poder realitzar vídeos de continguts informatius i a la vegada humorístic a l'estil als realitzats al videoblog http://ravennius.com/. Fomentar la vostra creativitat, capacitat d'expressió, comunicació i el vostre sentit crític.


1 comentari:

Raventós ha dit...

Aquest Raventós em sona i no sé de qué....

Ànim noies (i Carles) que ho fareu molt bé!!!!!!