dilluns, 13 de juliol de 2009

MINI MANUAL PICASA3

Doncs aquest és el "petit manual" de picasa.

No té moltes eines per a retocar fotos però si es pot crear etiquetes per a agrupar les fotografies i enviar-les als teus amics o amigues.

També en les fotos pots afegir estrelles, afegir-hi fotos, editar i retallar les fotos, redreçar-la (pots posar la teva foto d'esquerra a dreta o recta), es pot corregir els ulls vermells, possar un text, augmentar o disminuir lluentor, afegir ombres o posar-la en blanc i negre i altres classes de colors.

En el nou picasa 3 tens diverses opcions, com l'opció de pujar directament al bloc la teva fotografia.Per pujar la foto al teu àlbum primer t'has de registrar.

Les fotos també les pots enviar per correu electrònic, imprimir-les o exportar-les.

Hi ha una icona (botiga) que amb aquesta eina pots encarregar impressions i productes personalitzats a un àmplia selecció de proveïdors de serveis.


Pots fer milers de collages amb totes les fotos que vulguis.


També es poden realitzar pel·lícules fotografiques, amb les seves dimensions i amb el seu estil de transició. I una nova eina que es diu etiqueta geografica que pots pujar les teves fotos arreu del món.Bàsicament, aquest programa serveis per a editar fotografies pujar-les al lloc web.

Estefania Morales

Dinamitzadora Digital Multimèdia

Cap comentari: