dijous, 23 de juliol del 2009

Compte amb les contrasenyes!

Els navegadors actuals tenen molts sistemes de seguretat, però tambe tenen comoditats que poden posar en perill la nostra privacitat.

Quan posem una contrasenya en un navegador, normalment ens dòna la possibilitat de enmagatzemar la contrasenya per que no la tinguem que escriure un altre cop. Aixó comporta un risc seriós per a la seguretat de la nostra privacitat. Tenen la possibilitat de suplantar la nostra identitat!

Nota de seguretat per als usuaris de Firefox:

Per saber on estan les contrasenyes teniu que anar a internet Firefox
editar --> preferencies on posa seguretat a contrasenyes guardades i allà trobareu les dates i els noms de usuaris dels logs.

Aquí en "contraseñas guardadas..." podem accedir als passwords enmagatzemats al nostre sistema.


Aquesta finestra conté la informació de les contrasenyes que es van guardant.

Despres de donar-li a contrasenyes guardades, surt una finestra i diu el lloc i el nombre del usuari que queda registrat a traves de les preferéncies de firefox.


Has de tindre en compte que quan poses el teu correu electrónic i la teva contrasenya no marcar els camps de “recordar contrasenya”. Normalment en aquests tipus de webs on es requereix un login hi ha la opció de dir que el terminal (l'ordinador) és públic. Amb aixó volen dir que la informació privada no es desarà en l'equip on s'està consultant la informació.

Isabel García