dimarts, 23 de juny del 2009

Sortida Jornada d'Innovació de serveis i continguts digitals a l'àmbit social.

Ahir dilluns 22 de Juny les dinamitzadores varem fer una sortida a la Casa del mar, a on va haver la Jornada d'innovació de serveis i continguts socials.





Aquí us deixem alguns detalls dels projectes més significatius, però si voleu llegir la síntesi sencera, només heu de fer un clic aquí.

Memòria històrica i TIC
Banc de memòria digital de les Garrigues, Ateneu Popular Garriguenc: Es un projecte on les persones grans expliquen fets o coses de la seva vida i amb aquests documents historics es posen al Banc de Memoria Digital.

Experiències de dinamització i creació de continguts en cooperació

Teranga, Portal d'Acolliment per a la població senegalesa de Catalunya. Fundació Pere Tarrés: La fundació Pere Tarrés ha creat una pagina web per ajudar als immigrants senegalesos a tenir una millor vida a Catalunya en aquesta web poden trobar treball, maneres d'adaptar-se mes fàcilment.

Aquí us deixem un vídeo, per si voleu saber més del projecte:



El català com a eina d'inclusió social, Plataforma per la llengua: Des del 2003 estan fent projectes a Bolívia i Etiòpia oferin serveis d’anglès, eines i aplicacions i alfabetització digital a través del seu portal web. Ajuden als bolivians a aprendre català i a adaptar-s’hi millor a Catalunya. El seu projecte es semblant als de la Fundació Pere Tarrés

- Tamettut

- Fasamcat

- Cornellà sense fronteres

- Centre Bolivià Català


Dinamitzadores digitals multimèdia
Ana Belen
Lidia Gómez