dimarts, 23 de juny del 2009

Digitalent Premia a tres nous Talents Digitals

En el 2009, i per segona vegada consecutiva, la Fundació Digitalent ha decidit donar suport la interessant labor de l'organització del Festival de Cinema Digital de Barcelona (DiBa) i el talent dels seus participants atorgant dues beques de 15.000 euros per realitzar un projecte en la Factoria de Talent.




Els premiats en la present edició han estat, en la secció de Diba Express, David Faüchs; i en la categoria DiBa Clip, Jordi Baltasar i Ibán Sarabia.
Per altra banda, Francesc Isern ha guanyat el premi MAC Innovació que enguany ha estat patrocinat per la Fundació Digitalent.

Els guanyadors han estat seleccionats per un jurat especialment conformat per l'equip de creative hunters de la Factoria de Talents que en el cas de la selecció del millor video clip al DiBa va contar amb l’inestimable col·laboració de l’artista musical Nubla.

DiBa Express, “Fragile” de David Faüchs i col·laboradors El curtmetratge dels gironins David Faüchs Xifra i col·laboradors va resultar guanyador del Premio Digitalent en la categoria DiBa Express.
El concurs DiBa Express és un desafiament obert a tots els amants de l'audiovisual que consisteix a realitzar un curt en 3 dies a partir d'una paraula clau, que aquest any ha estat “canvi”.

Diba Clip, “Reconocer” dels realitzadors Jordi Baltasar i Iban Sarabia
Els guanyadors del Premio Digitalent al millor videoclip són els realitzadors Jordi Baltasar e Iban Sarabia; el seu videoclip serà difós com vídeo oficial del tema “Reconocer” inclòs en l'últim disc del grup de pop rock Vinodelfin, “Seres únicos”.

Mac Innovació, “10 Dramàtics”
L’edició d’enguany dels premis del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) ha atorgat el premi a la innovació, patrocinat per la Fundació Digitalent, a Francesc Isern per la seva proposta 10 Dramàtics que aposta per una nova manera de fer teatre, alhora, mitjançant 10 peces de teatre contemporani, televisió.

1 comentari:

Pablo ha dit...

Jo també veig molt de talent digital a les dinamitzadores digitals multimèdia d'aquest any!!!

A Sant Feliu On Line tenim moltes idees per col·laborar amb vosaltres.