dimecres, 10 de desembre del 2008

Taller per a comerciants sobre el Comprem a Sant Feliu

Una de les activitats que m'ha tocat al llarg de les pràctiques ha estat treballar amb el Comprem a Sant Feliu, el portal de comerç local de Sant Feliu. Abans havia estat elaborar el manual d'ús i ara m'ha tocat explicar als comerciants l'ús de la pàgina i resoldre alguns dubtes que els impedia utilitzar l'aparador.

El taller s'ha realitzat a l'aula de Fem Barri, on han assistit sis comerciants de les botigues Casa del gel, Migogar, Il·luminació Atenas, Perfumeria Paris, Cridan i Catalana Occidente.

Han resolt dubtes que se'ls havien presentat a l'hora d'utilitzar l'aparador, com per exemple com pujar una foto, com canviar una imatge, com modificar les dades dels productes ,com canviar la informació sobre la botiga, com s'utilitza el cercador, com s'utilitza el webmail i com aconseguir ajuda a l'hora d'utilitzar el portal. S'ha explicat cada pestanya i la seva funció així com també l'accés a l'aparador i també als espais que té cada associació.


Com us deia, www.compremasantfeliu.cat és el portal que aplega tot el comerç local de Sant Feliu en una sola finestra a la Xarxa. Si sou comerciant i voleu participar del projecte, poseu-vos en contacte amb Promoció Econòmica, a Can Maginàs, o amb l'adreça electrònica comprem@santfeliu.cat.

Nosaltres, comprem a Sant Feliu. I tu?