dimarts, 16 de desembre del 2008

OSComerce fes la teva botiga virtual !!!!

OSCommerce (d'Open Source Commerce) és un software de comerç electrònic i administració online, llicenciat sota la llicència GPL. Utilitza el servidor Apache, del llenguatge PHP i de la base de dades MySQL.

Com la majoria d'aplicacions GNU/GPL que funcionen sota mysql i php Oscommerce, consta de dues parts principalment:

- Catàleg de Productes

- Mòdul d'Administració

1. El Catàleg de Productes és la part que veuen els clients, la botiga virtual en si.

2. El Mòdul d'Administració on es pot mantenir la pròpia botiga virtual, actualitzant productes, inserint noves ofertes, categories, llengües, monedes, consultar les comandes, els clients .. i sense cap cost per part del venedor a excepció dels canvis per part d'un programador.

El nombre de categories i de productes és il·limitat. En llengües, es troba disponible en espanyol, alemany i anglès com bàsics, però a més a més té molts més que es poden descarregar del seu web i instal·lar-los .

És una aplicació OPENSOURCE desenvolupada íntegrament amb SOFTWARE LLIURE, autoinstal·lable mitjançant web (exceptuant algunes modificacions dels fitxers que s'han de realitzar manualment), que es pot modificar lliurement, a més a més es poden instal·lar els següents sistemes de pagament electrònic:

-Authorize.net

-Targeta de Crèdit

-Reemborsament

-iPayment

-Xec / Transferència Bancària

-NOCHEX

-PayPal

-2CheckOut

-PSiGate

-SECPay

-Visa Mastercard

Admet i dóna suport per a qualsevol moneda, per treballar amb imatges, vendre productes físics així com descàrregues. L'administració aquesta basada en una aplicació web. Té la possibilitat de realitzar còpies de seguretat i recuperació. Cistella de la compra temporal i guardar cistelles fins i tot després de compres. Transaccions segures sota SSL. Permet de portar donar un servei d'informació de trameses i devolucions a temps real sota UPS, USPS, FedEx, etc. Gestió de diferents zones de tramesa amb diferents tarifes. Admet banners, tramesa de butlletins periòdics als usuaris, etc.




Àlex Santos Peralba
Tècnic Microinformàtic
asp8.12.07@gmail.com