dimarts, 16 de desembre del 2008

Configura la teva botiga virtual amb OSCommerce!

Com crear la teva botiga virtual amb OS Commerce!!!

Abans de tot em de accedir al compte d'Administrador em de posar la nostra arrel un exemple com aquest www.santfelidigital.net en un navegador tot seguit el lloc on tenim instal·lat el OS Commerce exemple /oscommerce/catalog/admin en el meu cas al navegador quedaria una cosa així www.santfeliudigital.net/oscommerce/catalog/admin un cop aquí ens demanara nom d'usuari i contrasenya.

Un cop validats anem a Catàlogo.

Aquí podem crear carpetes per ordenar els nostres productes en categories i també podem crear subcarpetes i també podem posar els productes i començar a editar-los .

Al editar-los, primer haurem de marcar si el producte esta disponible o no, tot seguit la data en la que estarà disponible, també haurem de posar el fabricant del producte, haurem de posar el nom del producte en els idiomes que tinguem configurats, desprès omplirem la taula d'impostos, la descripció del producte en els idiomes que vulguem, la quantitat de qual disposem, el model, una imatge de producte, URL del producte si te web pròpia, i el pes.

Un cop plens els camps fem clic a previsualitzar, anirem a la pantalla següent aquí revisem que tot sigui correcte i fem clic a actualitzar.

Com canviar el idioma de la botiga!

Anem a Localització > Idiomes un cop aquí posem i trèiem o predeterminem un idioma.

Com canviar un tipus de moneda!

Anem a Localització > Monedes un cop aqui podrem afegir i treure o predeterminar qualsevol moneda.

Per afegir nous fabricants em de anar a Catàlogo > Fabricantes, un cop aquí podem inserir, suprimir o editar qualsevol fabricant.


Àlex Santos Peralba

Tècnic Microinformàtic

asp8.12.07@gmail.com