dilluns, 10 de novembre del 2008

Work on: curtmetratges a Sant Feliu Llobregat

Recordeu que a principis d'octubre us vam explicar en una entrada al bloc que han començat dos festivals de curtmetratges de Sant Feliu de Llobregat: el TFC, festival universitari de curtmetratges i el Work On, festival en línia de microcurts sociolaborals.




Doncs avui en parlarem del festival de curtmetratges en línia Work On per recordar-vos que encara sou a temps de participar. No oblideu que el curtmetratge ha de tenir una durada màxima de tres minuts i ha de tractar sobre el tema dels horaris laborals. També recordar que el dia límit per participar és el dia 30 de novembre del 2008.

Els dinamitzadors digitals de la Casa d'Oficis de Sant Feliu del Llobregat ajudem als participants dels concurs que ho vulguin a resoldre qualsevol dubte sobre el desenvolupament del curtmetratge, ja sigui sobre les bases del concurs com en algun problema en l'àmbit del rodatge, l'edició del vídeo, el format del vídeo, entre d'altres.

Més endavant us seguirem informant sobre el festival de curtmetratges. Entre els temes, us parlarem sobre les bases del concurs, els formats de vídeo i més aspectes d'interès sobre la realització del vostre curtmetratge.

I els que encara no estigueu apuntats, us animem a participar al Festival.