dilluns, 24 de novembre del 2008

Work On: com participar al festival?

En l'entrada al bloc d'avui dedicat a Work On, us explicarem com podem inscriure el vídeo al festival i les dades que necessitem per fer-ho.

Per participar amb un curtmetratge, s'ha d'estar enregistrat i per a enregistrar-se s'ha d'anar a la columna de la esquerra, a la secció “registra't”.



Un cop enregistrat, es podrà participar, i per fer-ho s'ha d'anar a la columna de dalt i a la dreta fica la paraula “participar”, doncs clicar i haurem d'introduir les dades que ens demanen. Per seguir, cal fer clic a “enviar”.


Un cop emplenades les dades personals, passarem a emplenar les dades del curtmetratge i a pujar-lo al portal. és tan senzill com adjuntar un arxiu a un correu electrònic. Una vegada emplenades les dades, clicar “enviar” de nou.


Un cop s'hauran introduït les dades personals i les del curtmetratge, ja s'estarà participant en el concurs. Només cal esperar...

Recordeu que si teniu dubtes o preguntes sobre el funcionament del festival o voleu que us donem un cop de mà amb les qüestions més tècniques de l'elaboració del curtmetratge, tan sols us heu de posar en contacte amb la Casa d'Oficis: casadoficissf@gmail.com


Úrsula
ursu2018@gmail.com
dinamitzadora digital