dimarts, 25 de novembre del 2008

Red Hat inaugura un centre de formacio i certificacio en Madrid

El centre proporcionara formació a professionals del sector de Tecnologies de la Informació, des de que alumnes amb experiència limitada en linux a usuaris avançats que busquen millorar les seves habilitats en open source.

Entre ells, s'influeixen, administradors de sistemes i xarxes linux, ingeniers de sistemes,consultors de Ti, a mes de programadors, caps de projectes i arquitectes en entorns de programació JAVA i administradors de servidors de aplicacions.

La formació tecnològica constitueix una part molt important del model de negoci de Red Hat i una de les bases del seu èxit”, afirma José Luis Ojer del Valle, director de desenvolupament del negoci de formació i certificació de Red Hat i Jboss”.

Mes de 250.000 persones han rebut cursos de formació de Red Hat en tot el mon i mes de 50.000 han aconseguit alguna de les dos certificacions de major èxit de Red Hat:”Red Hat Certified Technician” (RCHT) i “Red Hat Certificied Engineer”(RHCE). La quantitat de espanyols certificats ronda les 300 persones.

Segons la firma de analistes de tecnologia IDC en el seu white paper de març del 2007 “el valor de les aptituds acreditades:"L'impacte dels ingeniers certificats Red Hat en el rendiment informàtic de les empreses", la Certificació RHCE es una de les millor valorades en el mercat de TI, per la seva metodologia de caràcter practic i la seva contribució a la productivitat personal i a la millora operativa de les organitzacions.

Segons Ojer” L'esforç en formació que realitza Red Hat ens permet mantenir un ecosistema solid que garantint implantacions eficaços per els nostres clients.


Dobla la Cobertura del seu canal en Espanya i millora la col·laboració amb els seus partners en Europa. La companyia a anunciat un creixement del cent per cent en el numero de socis de canal en espanya en els últims mesos. En resposta a l'increment de la demanda de Red Hat Enterprise Linux i les solucions de middleware Jboss Enterprise, l'empresa va llançar el seu nou programa de partners de novembre de 2007.

La base de partners de Red Hat en espanya inclou ara a mes de 70 proveïdors de solucions i intregadors de sistemes. Així mateix els nous beneficis es centren en ajudar als partners a desenvolupament el seu negoci m'entres segueix augmentant la demanda de la seva base de clients per els productes de Red Hat i Jboss.

Al recolzar-se en els seus socis i el seu coneixement del mercat local, de les necessitats i idioma dels seus clients, Red Hat pot augmentar el valor que ofereix els seus usuaris. Els partners advanced i premier i els intregadors informàtics podran dispondre ara de compromisos conjunts de ventes en oportunitats de negoci.

Per altre part, la companyia ha anomenat a Santiago Madruga com country manager per a espanya i portugal. Madruga serà el responsable del desenvolupament en els mercats espanyols i portuges i coordinarà i executara l'estratègia de l'empresa per la regió.


Julio Bielsa

Tècnic Micrinformàtic