dimarts, 11 de novembre del 2008

SALÓ DEL TREBALL






Què és el II Saló del Treball?
.
Al II Saló del Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) hi haurà la presència mitjançant estands d’empreses que ofereixen ofertes de feina o formació, administracions públiques amb ofertes de serveis i actuacions en matèria d’intermediació laboral, formació i orientació, centres de formació, agents socials implicats en el món del treball, i entitats o col·lectius que també intervenen d’alguna manera en l’àmbit laboral.
.
Què hi trobaré?
.
Hi haurà estands amb empreses, centres de formació, universitats, altres entitats o institucions relacionades amb el món de l’ocupació i la formació. Hi haurà també un estand institucional de la Generalitat de Catalunya i serveis d’ocupació de les entitats locals. Però també podràs participar en tallers diversos (orientació per a la recerca de feina o habilitats necessàries per passar una entrevista, per exemple) o assistir a workshops sobre les noves necessitats de les empreses, programes per a les persones emprenedores, les ocupacions del futur, les bones pràctiques en la contractació i la formació laboral, pràctiques a l’estranger, etc; així com conferències on s’abordaran temes com la comunicació no verbal o la responsabilitat social de les empreses
Per a més informació consulteu el programa d’activitats del Saló del Treball un cop sigui operativa la seva pàgina web (a partir del dia 27 d’octubre: salodeltreball.gencat.cat ).
.
Podré lliurar el meu CV?
.
El CV es podrà penjar a la pàgina web del Saló del Treball, al qual hi tindran accés les empreses participants per a les seves possibles ofertes de treball, o lliurar-lo directament a l’estand de les empreses interessades en realitzar selecció de personal.
Si vols més informació et pots adreçar a: salotreball2008.soc@gencat.cat
.
Qui l’organitza?
.
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme adscrit al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, és l’organitzador d’aquest esdeveniment.
.
Quan i on se celebra?
.
El Saló del Treball se celebra els dies 13, 14 i 15 de novembre al recinte firal de La Farga de L’Hospitalet, situat al carrer de Barcelona número 2, de L’Hospitalet de Llobregat.
.
Com hi puc arribar?
.
Els transports públics més propers són:
Metro: parada Avinguda Carrilet (L1)
Ferrocarrils de la Generalitat: parada L’Hospitalet
RENFE: parada L’Hospitalet
Autobusos: 1, 2, L12, L14, L52, L82
Per a més informació, consulteu http://www.lafarga.com/
.
Quin horari tindrà?
.
L’horari els dies 13 i 14 de novembre serà de 10.00h a 19.00h. El dissabte serà de 10.00h a 15.00h
.
S’ha de pagar?
.
L’entrada al II Saló del Treball és totalment gratuïta. No hi ha cap activitat de pagament.