dimecres, 12 de novembre del 2008

Pràctiques del nostre company: ARNAU MORATÓ CODORNIU


El nostre company Arnau, tècnic en microinformàtica que desenvolupa la tasca de suport tècnic de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, concretament realitza les funcions de:

  • Diagnosticar incidències a la maquinària de tota la xarxa corporativa.
  • Renovació de Pcs, és a dir, la seva tasca consisteix en preparar-los, configurar-los i fer el traspàs de les dades corresponents perquè el treballador pugui utilitzar el seu equip amb millors condicions.
  • Manteniment de la sala Iberia, és a dir, control, gestió i organització de tot el material informàtic de l'Ajuntament que està allà emmagatzemat.


Procediment d'actuació:

Primerament, a partir de les incidències que els usuaris comuniquen al suport telefònic i que no poden resoldre ells mateixos, els introdueixen al programa “task viewer” on ell pot mirar les tasques pendents i organitzar-se el temps en funció de la prioritat i de la quantitat d'aquestes.

Un cop diagnosticada o resolta la incidència, al mateix programa s'introdueixen les observacions que s'hagin obtingut per tal de portar un control exhaustiu.


Valoració personal:

Després de quatre mesos de treball ens ha comentat que la seva feina és bastant variada dins del camp de la informàtica, per la qual cosa és entretinguda, però no et pots permetre cap error. Ha de dur un control exhaustiu de les seves tasques i l'ambient de treball és força variat sense arribar a ser ni bo del tot ni dolent del tot però variat i això li agrada. D'altra banda quan ha d'estar molta estona a la sala Iberia es fa pesada la soledat.

També vol fer una menció especial a un company que va estar treballant amb ell de la Casa d'Oficis. Ell és l'Eloi el qual saludem des d'aquí.

A continuació us deixem un vídeo de les seves pràctiques:




Javier Castellanos
jcgarcia1987@gmail.com
Dinamitzador digital

1 comentari:

Nightmare ha dit...

t'ho has currat Javi ;)

em fa una mica de vergonya... :$