dimarts, 18 de novembre del 2008

Àlex en el Telecentre !!

He estat treballant al Telecentre del Palau Falguera, fent actualitzacions de programari a Ubuntu i instal·lació d'algun que altre programa.

Alguns dels programes instal·lats a Ubuntu han estat Open Office.org el paquet d'ofimàtica que encara que ve de serie, no està del tot instal·lat, un altre ha estat GoogleEarth el programa de Google per veure imatges des de un satèl·lit també ha estat molt fàcil d'instal·lar, Picasa el programa per fer àlbums de fotos també ha estat un dels programes fàcils d'instal·lar al igual que Skype el programa per trucar per telefon, o el aMSN un programa per “xatejar” (Messenger), etc.



També he tingut que desinstal·lar alguns programes a Windows Vista, programes com Microsoft Office paquet d'ofimàtica de Microsoft, o Credential Manager un emmagatzemador de contrasenyes.

I la revisió de tot el programari que tenen, que tinguessin firefox, openoffice, gimp, skype, amsn, picasa, googleearth, etc al igual que mirar que tot funciones correctament, desactivar funcions que s'inicien al inici del programa o de windows, ja que els ordinadors estan congelats.

També aprofita'n que baixava e fet petits esquemes de l'aula amb dades dels ordinadors, per fer un plànol de l'aula amb un programa que es diu Microsoft Office Visio, que et permet fer estructures de plànols fàcilment.

Àlex Santos Peralba (Tècnic Microinformàtic Ubuntu o Linux en general)
asp8.12.07@gmail.com
www.tc-windrunners.com