dijous, 20 de novembre del 2008

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

El proper 25 de novembre es celebra el dia internacional contra la violència de gènere.
.
Amb motiu d'aquest dia, a la Casa d'Oficis s'impartirá un taller el proper divendres 21 a les 11h a càrrec de Clara Dachs, Agent d'Igualtat del Programa de la Dona de l’ Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
.
L’objectiu principal d’aquest taller és donar a conèixer el dia Internacional contra la violència vers les dones, el 25 de novembre, a l’alumnat de la Casa d’Oficis així com donar eines per prevenir les relacions abusives entre els i les adolescents. Fomentant així una millora en les relacions amb les seves parelles, per tal de promoure l’equitat de gènere i comprendre el fenomen de la violència.
.
El taller constarà d’una sessió on es tractaran conceptes tals com: sexe, gènere, violències de gènere i dia Internacional contra la violència vers les dones, per tal d’explicar el projecte que volem desenvolupar amb ells i elles a la Plaça de la vila el dia 25 de novembre.
.
Es repartirà a cada alumne, una carpeta amb un power point imprès, el manifest contra la violència masclista, el tríptic de prevenir la violència en la parella jove, el díptic de les jornades de tardor i dues xapes que formen part de la campanya contra la violència amb el lema: Trenquem el silenci, 25N.
.