dimecres, 19 de novembre del 2008

Access Poin & Wireless USB

Un Access Point o Wireless Access Point (WAP) es la connexió de varis dispositius sense fil a través d'un dispositiu per formar una xarxa sense fils.




La gran ventatge, es que un únic punt d'accés permet allotjar a un petit grup d'usuaris en un rang bastant ample.

Resumint, amb una única connexió a Internet podem administrar una petita xarxa sense fils i subministrar Internet a uns quants usuaris que disposin d'un dispositiu sense fils.

El Wireless USB, és la combinació de la versatilitat de les xarxes sense fil i la senzillesa dels USB. Aquest protocol de comunicació sense fils pot arribar a taxes de transmissió de 480 Mbps a 110 Mbps i treballa en una freqüència de 3,1 fins a 10,6 GHz.

La utilitat del Wireless USB és ben senzilla, ens serveix per “transformar” un aparell amb cables en un trasto sense fils amb només connectar el USB.


Fran Arjona
arjonatf@gmail.com

Técnic en Sistemes Microinformàtics

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tio Fran eres un crack de lo Wifi!!!

Oye tengo un portatil que tiene Windows Vista y Ubuntu 8.10, la cosa es que el vista me ve la red inal·lambrica pero cuando inicio Ubuntu no... que puede ser?

^^FrAnSiS^^ ha dit...

Pues asi a bote pronto no sé, puede ser que te falten drivers de la targeta inalámbrica en el Ubuntu o que esa targeta no sea compatible con Ubuntu o mil cosas xD.
Ya te lo miraré y aver si lo puedo solucionar :*