dimarts, 21 d’octubre del 2008

Curs de cerca de feina a través d'Internet al Clubem


Fa gairebé un mes vaig començar al Clubem de Can Maginàs un curs de cerca de feina a través d'Internet.

Com he preparat les classes?

El temari del curs estava dividit en dos grans grups: Iniciació al Pc i Iniciació a Internet, incloent la cerca de feina a través d'Internet. Per a la primera part vaig prendre com a referència les classes que realitza l'Alfonso al Telecentre del Palau Falguera, i per a la segona al juliol em va donar les indicacions necessàries per a la correcta realització.

Quins recursos he utilitzat?

Programació i calendari del curs, diferents programes com el paint o la llibreta, però sobretot el navegador d'Internet ja que amb aquest hem pogut crear un compte de correu i visitar diverses pàgines de cerca de feina com el SOC, Infojobs, Laboris, etc.

A més l'aula disposa de vuit ordinadors connectats a Internet.

Quin nivell tenien els alumnes?

Gairebé tots no havien tocat un ordinador mai, motiu pel qual la primera pràctica va consistir en aprendre com encendre i com apagar un ordinador. Ara ja són uns experts que per si mateixos creen els seu propi currículum vitae i ho envien a diferents empreses que busquen candidats per Internet.

Quin objectiu tinc amb aquest curs?

L'objectiu principal és que, en acabar el curs, siguin autònoms a l'hora de cercar feina per Internet. A part d'això, que passin una bona estona i adquireixin habilitats informàtiques.

Vull fer una menció especial a l'Alba ja que ella a partir d'ara també s'encarregarà dels cursos dels dimarts i dijous.


Javier Castellanos
jcgarcia1987@gmail.com

Dinamitzador digital