dimarts, 9 de setembre del 2008

El Pau exposa a Barcelona...

Hola, gent de la Casa D'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital!!!!

Ha vingut el Pau, un ex alumne de la casa d'oficis, a convidar-nos cordialment a la seva exposició que s'inaugurarà avui. És la seva primera exposició individual d'Il·lustració i Comic.

No us oblideu!!

Dimarts 9 de setembre, a les 20:30 hores. Si, avui! i el lloc és el Punt Multimedia - Casa del Mig del parc de l'Espanya Industrial. C/Muntades, núm. 5 a Barcelona... Per més referències: és el parc amb el llac i el drac-tobogan que està al costat de Sants Estació.

Què és el punt multimèdia?

El Punt Multimedia és un centre de l'Ajuntament de Barcelona que ofereix connexió a internet, servei d'impressió, cursos multimèdia (disseny web, gràfic, il·lustració, etc.) És com un Telecentre, però amb socis que paguen uns bonus per utilitzar els recursos. Econòmic, això si.

A més d'això, tenen preparada una sala d'exposicions on cada mes un artista pot exposar les seves obres, però han d'estar realitzades, retocades o parcialment modificades mitjançant tècniques digitals. És a dir, tot el que s'exposa ha passat primer per un ordinador, i és allà, en aquesta mateixa sala, on serà l'exposició del nostre amic Paulino Gámez.


Així que ja sabeu: esteu tots convidats a assistir a l'esdeveniment del nostre artista.

Si avui no us va bé anar-hi, podeu apropar-vos fins al 3 d'octubre, però no te la pots perdre. Serà una exposició plena de sorpreses i mons fantàstics on el llapis el guia la mà de l'artista.

1 comentari:

Pau Gamez ha dit...

Ey, moltes gracies (Lucerin, Sonia, Ursula i Carles) per asistir-hi ahir a la inauguracio. Em va fer molta ilu que us apropareu. Ja em pasareu les fotos! ^___^

Una abraçada a tots!