dilluns, 15 de setembre del 2008

CONCURS DE FOTOGRAFIA AMATEUR "10 ANYS DE BUS URBÀ"


Hola a tots i totes!

La setmana passada la vam tancar amb l'entrada al bloc sobre el concurs del diari "20 minutos" i aquesta setmana la iniciem amb una notícia de característiques similars.

Amb motiu de la setmana per la mobilitat sostenible i segura que se celebrarà del 22 al 29 de setembre del 2008, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat promou un concurs fotogràfic en què hi pot participar qualsevol persona no professional de la fotografia.

Les fotografies hauran d'estar relacionades amb el Bus Urbà de Sant Feliu i el seu entorn, i com a màxim es podran presentar 3 fotografies per concursant.

Voleu saber quins són els premis?

-1er Premi:
Una bicicleta de muntanya i un títol trimestral d'una zona per viatjar gratuïtament durant tres mesos per la xarxa de Transport Públic.

-2on Premi:
Una bicicleta urbana i un títol trimestral d'una zona per viatjar gratuïtament durant tres mesos per la xarxa de Transport Públic.

-3er Premi:

Una bicicleta plegable i un títol trimestral d'una zona per viatjar gratuïtament
durant tres mesos per la xarxa de Transport Públic.

Bases:

  • Les obres hauran de ser en color i hauran de presentar-se exclusivament en format digital amb un pes màxim de 1Mb.
    Les fotografies que no presentin aquest format no seran acceptades.
  • Les imatges hauran de ser de tipus descriptiu o realista. No s'acceptaran imatges tècnicament modificades ni fotomuntatges.
  • Per presentar les fotografies s'haurà de fer constar de forma clara el nom, l'adreça i telèfon de contacte de l'autor. Solament es publicarà en la web el nom de l'autor (la resta de dades no seran publicades en la web). Caldrà també que cada fotografia tingui un títol de l'obra, que s'indiqui la localització de la fotografia, la data de la seva realització i a ser possible una adreça de correu electrònic.
  • Les fotografies s'han de presentar exclusivament per Internet accedint a la web del concurs inserida a la web de l'ajuntament www.santfeliu.cat/concursbus ,(click sobre la paraula inscriu-te). No s'admetran obres presentades per altres mitjans i sols seran publicades i sotmeses a votació les obres rebudes des de el dia 1 de setembre de 2008 fins el dia 21 de setembre del 2008. Totes les obres presentades que reuneixin correctament tots els requisits seran exposades en la web.
  • Totes les obres acceptades seran sotmeses a votació popular en el transcurs de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, des de les 12 h. del dilluns dia 22 al diumenge 28 de setembre de 2008. D'acord amb els vots obtinguts, si un mateix participant té dos o més fotografies, entre les més votades se li adjudicarà un sol premi corresponent al de major categoria, atorgant el segon i tercer premi a altres concursants amb més votació que li segueixin. Per participar caldrà accedir a l'exposició i votar la fotografia escollida. Només es podrà votar una vegada i des de la web.
  • Les obres premiades podran ser utilitzades lliurement per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per a fer promoció del Transport Públic o de la Mobilitat Sostenible, en qualsevol mitjà de comunicació, citant sempre l'autor.
  • La participació en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes Bases.


MOLTA SORT A TOTS I TOTES!!

2 comentaris:

Luuhi... ha dit...

interesante post...

hay dos cosas que me gustan, la fotografia y el ciclismo.. ñam ñam..
ahora mismo voy con mi camara en busca del bus...

FOCHITA ^___^

Luuhi... ha dit...