dijous, 18 de setembre del 2008

Asprodis i la Casa d´Oficis

Dilluns, 15 de setembre, la casa d'oficis inicià un nou curs amb un grup de l'entitat Asprodis. Seran tots els dilluns de 18:30 a 19:30h a la torre del Roser i els dijous de 19:00h a 20:00h en el Telecentre del Palau Falguera. El curs serà realitzat pel Javi i la Paula.

La Paula ens explica les impressions que han tingut per la primera classe:

Hem tingut una sensació molt bona del primer dia de curs. Em va semblar una classe molt grata, són molt especials, atents i afectuosos. Per ser el primer dia crec que han empatitzat molt amb nosaltres, han estat molt contents de poder crear, expressar les seves idees, expressar els seus gustos i fer-nos saber que ells realment tenen moltes ganes d'aprendre coses noves.

Els hem posat el paint i els hem dit que creessin un dibuix lliure. Javi els ha ensenyat com es pren l'ordinador explicant una mica què és el teclat, el monitor, la torre i sens dubte el funcionament del ratolí, que va ser el més divertit per a ells ja que el Javi li va donar un gomet de colors per distingir els botons del ratolí.

Molt feliços amb els seus dibuixos i de molt estil, els assistents han deixat tot el seu carisma i creativitat a la nostra aula. Aquí el que entra en joc és la imaginació al poder, i això és el que han demostrat i han posat en pràctica en la nostra primera classe.

El que pretenem amb aquest curs és que els usuaris adquireixin destresses amb l'ús i maneig de les TIC.

Paula Hevia