dimecres, 16 de juliol del 2008

Joves i sense pasta :P

Com ja deveu saber tots, corren temps de crisis i el cost de la vida ha pujat moltíssim els últims anys. No obstant, de moment no tot són males notícies perquè l’agost ja el tenim a sobre, la qual cosa significa que ja estan aquí les vacances d’estiu!!

Des de la nostra situació com a “joves i curreles”, sabem que la qüestió és exprimir al màxim les nostres hores lliures i els nostres calerons, per tant, és per això que he volgut fer aquesta entrada al bloc per donar-vos unes direccions web i algun que altre truquillo per estalviar moneys.

Visiteu:


-www.sindinero.org una web interessant sobre altres webs on podeu trobar oci, trueques varis, viatges, formació, etc. GRATIS.

- http://www.viatgeaddictes.com/ aquí també hi trobareu enllaços webs on podeu trobar unes vacances econòmiques, opinions, fotografies de diferents països, consells i trucs per viatjar, mapes i rutes, events arreu del món, turisme solidari, etc.

-www.comerporlapatilla.com no cal que us doni gaires explicacions, el nom ja ho diu tot, i el millor de tot és que és d’àmbit nacional, així que si viatgeu per Espanya ja sabreu on menjar GRATIS.

-www.fiestas.net aquí podeu trobar per províncies totes les festes importants que s’hi celebren, també és d'àmbit nacional.

etc., etc., etc.

Per altre banda, per a tots aquells que en principi es quedaran vigilant el poble i de dia amb la calor que farà no tindran gaires ganes de sortir de casa...

Curiositats per matar el temps:

-Fa pocs dies que vaig descobrir un programa amb el que pots aconseguir que una fotografia cobri vida! és diu Crazytalk, (no ser pas si ja el coneixeu) i la veritat és que és molt divertit: agafant una fotografia qualsevol, poder fer-li moure els ulls, la boca i fins hi tot parlar!.
És molt fàcil d'utilitzar tot i ser en anglès (s’hauria d’intentar trobar en castellà). Per a més detalls, com ja sabreu, descarregueu-vos-ho a http://www.softonic.com/ GRATIS, com no.


-http://www.thebathroomdiaries.com/ aquesta web és simplement per a li feu un cop d'ull. És un espai on podreu trobar la ubicació dels lavabos públics de les principals ciutats mundials (esta en anglès), és un punt!.

-http://www.dirtycarart.com/ curiosa web d'un personatge que va començar per hobbie pintant les llunes dels cotxes bruts amb el dit, fins que un dia algú es va fixar en la seva obra. Contractat per una important empresa automobilística, participa en espots publicitaris i fires. En aquesta web ens presenta la seva galería fotogràfica. Vaja, al que es dedica aquest senyor es a fer el que tots hem fet alguna vegada pero amb molta més gràcia...(és la fi del típic ¡lávalo guarro!).

Apa doncs! espero que tot plegat os hagi servit almenys per començar a planificar l'estiu.