dimecres, 28 de maig del 2008

Antonio-Mithra POWERFUL ! ! ! - CAS PRÀCTIC 2

El segon cas pràctic incorpora 2 temes:

  • A) INSERCIÓ LABORAL
  • B) RELACIONS INSTITUCIONALS



A) EXERCICI INSERCIÓ LABORAL (MITHRA)


1. OBSERVA AQUESTES OFERTES DE FEINA

a) Es necessita capacitador-ora per impartir classes d’informàtica a Gent Gran.
b) Es necessita formador-ora per impartir els mòduls d’informàtica a grup de nois de Garantia Social del taller de jardineria.
c) Es necessita dinamitzador-ora per portar telecentre de teletreball
d) Es necessita dinamitzador-ora per portar punt Omnia Rural

Similituds i diferències. Quin tipus d’accions es faran, de quina durada, amb qui, quin nivell, on et sentiries més còmode.

2. FES UN ANNUNCI DE DEMANDA D’UN DINAMITZADOR ÒMNIA AMB EL QUE DEMANA L’EMPRESA I EL QUE OFEREIX. FES UN LLISTAT DE WEBS ON PUBLICAR-LO.

3. L’EMPRESA QUE ET CONTRACTA VOL FER-LO PEL SISTEMA FREELANCE O AUTÒNOMS. QUÈ SUPOSA TREBALLAR AIXÍ? FES UN LLISTAT DELS PASOS A FER.

4. ARA QUE ETS FREE LANCE. A ON OFERIRÀS ELS TEUS SERVEIS? FES UN LLISTAT.

5. A LA OFERTA DE FEINA QUE ENS PRESENTEM ENS DEMANEN UN GUIÓ TEMPORALITZAT DE PRIMERA SESSIÓ DE DUES HORES D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL AMB NOUVINGUTS.

.
.

.

B) ESTUDI DE CASOS: RELACIONS INSTITUCIONALS

MITHRA contacta amb el programa Gent Gran del poble X, propietari de l’espai "Teleavis" per poder fer servir aquest com a telecentre de barri obert a tota la població (no només als avis).
.
Els equips pertanyen a la Fundació La Caixa que en un conveni amb el programa Gent Gran van estipular el seu ús per fer classes amb gent gran
.
El centre es troba inserit dins d’un Casal o Centre Cívic a càrrec d’un tècnic de barri. Per poder finançar el sou del dinamitzador es demana subvenció a la Generalitat i es contracta a una persona.
.
1) Elabora un conveni o acord de col·laboració que afecti a totes les parts, tipus "MITHRA ES COMPROMET A..." i així amb totes les parts afectades.
.
2) Com a dinamitzadors/es, quins seran els nostres clients (ordena’ls per ordre d’importància)?
.