dijous, 13 d’octubre del 2011

Cloenda de la III edició de la Casa d'Oficis "Sant Feliu, Ciutat Digital"



Avui dijous dia 13 donem per finalitzat el curs de Dinamització Digital!. A la 13h, es realitzarà la cloenda a la sala d’actes de l’Aula Sant Feliu, on estarem juntament amb les famílies de cada un de nosaltres, compartint aquest dia tan especial.


Aquest curs ha sigut una gran experiència per molts de nosaltres ja que ha estat un any ple d’esforç on hem après moltes coses i on també hem conegut molta gent.

Tots nosaltres sortim de la Casa d’Oficis amb força empenta per enfrontar-nos al món laboral i trobar una feina relacionada amb les Noves Tecnologies.

Els docents han sigut un gran punt de recolzament per a tots nosaltres. A part d’ensenyar-nos, ens han proporcionat un llistat de bons consells que podrem utilitzar a les futures feines.

Cada dia hem après coses noves, més grans o més petites, però era una recollida d’informació constant! Ho podem comparar amb un hort: tu plantes les teves llavors i reculls el fruit, doncs es exactament el mateix, això, va unit amb la satisfacció de veure el teu propi resultat.

Tant l’època teòrica com la de pràctiques ens han servit per a molt, però, en el nostre cas, aprenem més de manera pràctica. Per això i molt més, ens sentim realitzats en tots els sentits del curs i em sabut treure tot el suc de tots els projectes que ens han encarregat.

Si voleu veure una mostra dels nostres treballs, AQUÍ teniu el link de la web de Sant Feliu 2015, un treball molt currat, ja ho veureu! També podeu veure el nostre canal de YouTube, on hi ha penjats els diferents vídeos que hem produït.

I ja que acabem, aprofitem per a animar-vos a assistir a les activitats i actes de la Festa de la Tardor d'enguany a Sant Feliu de Llobregat! AQUÍ podreu veure el programa d’actes. No us ho perdeu!

Maribel Fisas Noguera i Mireia Andres Morell,
Dinamitzadores Digitals

en nom de tot l'alumnat de la Casa d'Oficis