divendres, 8 de juliol del 2011

TGIF: Per una Suïssa Anti-PowerPoint



Pel que sembla els suïssos no tenen res més a fer que crear partits anti-PowerPoint... Donant per descomptat que temes com l'educació, la salut i el transport públic són coses ja resoltes, ara dediquen el temps a pensar com evitar la fatiga que els causa haver d'utilitzar qualsevol tipus de programari capaç de crear aquest tipus de continguts (lògic...).

Segons ells, el contingut que han publicat en la web indica que les pèrdues que genera l'ús de presentacions Power-Point a Suïssa és d'1.780 milions d'euros (ni més ni menys...). En càlculs a nivell europeu uns 110.000 milions d'euros (gairebé res...).

Tot això sense oblidar-nos que aquest partit no està jugant (NO! no és cap broma) i és que pretén convertir-se en la quarta força política de Suïssa, volent reunir les 100.000 signatures requerides per les lleis del País per cridar a un referèndum nacional i així aconseguir allò que tant els preocupa: prohibir l'ús de PowerPoint.

Poehm Matthias, ex-enginyer informàtic, és qui ha decidit posar un prou a les presentacions PowerPoint... Però ho vol fer de debò i que sigui alguna cosa "mundial". El lloc web es presenta en diversos idiomes.

I no és que Poehm recolzi algun altre programari de presentacions... El que vol és que tornem a les arrels de la creativitat, usant cartolines... Quina gran idea!! Com no ho havíem pensant abans? Som-hi!



Angie Serna
Dinamitzadora Digital