dimarts, 7 de juny del 2011

"Internetiza't"

Segurament ja habreu sentit alguna cosa sobre aquest tema tan interessant que hi ha rodant pels diaris i Internet. Es tracta de l'ofici d'internetitzar, però per si no ho heu escoltat us informarè una mica.

L'école Supérieure des Métiers de l'Internet (Escola Superior dels Oficis d'Internet - EEMI) començarà a funcionar al setembre, en el cor de París. Concretament, a l'edifici que albergava la borsa. Noves professions i noves formes d'emprendre sobre les Noves Tecnologies a Internet. Formarà uns 300 diplomats cada any, per 9.500 euros. Encara que el primer any, la matrícula es redueix fins als 6.500 euros, oferta de llançament!


Els responsables d'aquesta nova escola són tres exitosos empresaris francesos: Xavier Niel, vicepresident i director d'estratègia de Iliad, empresa mare del ISP Free; Pierre Antoine Granjon, creador del lloc de venda online vente-privee.com; i Marc Simoncini, fundador del lloc de contactes Meetic.

El desig de crear Sup'Internet, Escola d'Oficis d'Internet va sorgir d'una observació: "El món de l'Internet cada vegada és més gran, per això els joves informàtics aprofitaran el seu talent aprenent les habilitats específiques que actualment no es troben al mercat laboral".

Sup'Internet va prendre la iniciativa de formar els següents títols a la seva escola: Desenvolupadors web, webmasters, integradors, ergònoms, SEO, analistes i gestors de tràfic web, gestors de comunitats, e-màrqueting, consultoria e-business i més restudis s'impartiran a l'escola. Un curs durarà aproximadament 3 anys.

Fonts d'informació

Angie Serna
Dinamitzadora Digital.