dimecres, 8 de juny del 2011

Apple Cloud

Apple llança un nou servei de Música que pot rivalitzar seriament amb Amazon Cloud y Google Music.




Apple Cloud també et deixa magatzenar la teva música als servidors d'Apple, encara que ja vam veure aquest format basat en la web a Amazon Cloud i Google Music. Així que quins avantatges ens pot oferir? El domini d'iTunes en l'adquisició de música per Internet és el que desequilibra la balança i pot arribar a eclipsar seriament la resta de serveis.

La cosa no va només de música, si no que també inclou funcions mòbils com poden ser contactes, mails, calendaris compartits que es poden sincronitzar amb IOS. Un altre dels aspectes que diferencien Apple Cloud es que no permet l'streaming desde un navegador web, al contrari del altres dos mencionats abans. Requereix iTunes o un dispositiu amb IOS.

Qui vulgui adquirir el servei per a cançons no comprades amb iTunes haurà de pagar 17 € a l'any per tal de poder usar iTunes Match, que s'encarrega de cercar les cançons en la base de dades i d'habilitar la descarrega a qualsevol dispositiu. El pagament anual també elimina la limitació de emmagatzematge present a la versió gratuita, i habilita la descàrrega en alta qualitat.

Apple Cloud admet el següents formats: MP3, AIFF, WAV, MPEG-4 i ACC.



Alberto Flores
Dinamitzador Digital