dijous, 3 de març del 2011

La nova tableta iPad 2 :

Desprès de moltes especulacions sobre la salut de Steve Jobs, va reaparèixer ahir per sorpresa a San Francisco, amb motiu de la presentació del iPad2.





El nou iPad2 té una forma més arrodonida i es comercialitza en diferents colors, es una mica més petit, es un 33% més fi i pesa un 15 % menys, que el seu predecessor.

En el tema de la potència, té nou vegades més potència gràfica que el model anterior, la pantalla i la capacitat de emmagatzemar no té cap novetat, però disposa d'una nova càmera davantera que permet realitzar vídeo-trucades i un altre darrera que permet gravar en alta definició.

També disposa de una sortida 1080p HDMI, que permet connectar el nou iPad2 al teu televisor i té un nou giroscopi amb 3 eixos, similar a l'iPhone o a l'iPod Touch. La bateria té una autonomia de 10 hores i disposa d’un xip A5 de Apple amb doble nucli a 1 GHz, dissenyat a mida amb un alt rendiment i baix consum.

I finalment, l'11 de Març als Estats Units i dos setmanes després a la resta del món, arribarà la nova taula de Apple. Paral·lelament amb l'iPad2 llencen la nova actualització del sistema operatiu que millorarà el rendiment del seu explorador Safari i converteix el dispositiu amb un punt de accés WiFi per poder compatir la connexió de dades del mòbil.
El model anterior es vendrà 100$ més barat fins que exhaureixin les existències.