divendres, 25 de febrer del 2011

TGIF: FACEBOOK, UNA GANGA PER ALGUNS


Avui és divendres i la majoria de treballadors i estudiants estan molt contents de què sigui l'últim dia laboral de la setmana, però, per uns altres que deurien estar molt tranquils pels diners que tenen no ho estàn.


Imatge: El Mundo

Parlo dels germans Tylor i Cameron Winklevoss, els bessons que diuen que van crear Facebook. En una noticia que recollim de El Mundo diuen que els germans Winklevoss volen reobrir la batalla legal que tenian amb facebook ja que encara sostenen de que Mark Zuckerberg els va robar l'idea.
A més, diumenge és la cerimònia dels Oscars i la película de "The social network" (La red social) que és la película on està basada aquesta història, té motes opcions de guanyar algun premi.

La qüestió és que en els judicis que es van fer ja fa uns quants anys els germans Winklevoss ja van aconseguir 65 milions de dolars pel simple fet de que van tenir l'idea de Facebook i que diuen que el Zuckerberg els hi va robar. Ara volen demanar 4 vegades més perquè creuen que aquest els va estafar i per tant ara mereixirien 4 vegades més del que el jutge va dictaminar.

L'únic que està clar és que qui va crear Facebook l'hi agradi a qui l'hi agradi va ser el Mark Zuckerberg, i si a qualsevol persona per tenir una idea i no fer gens de esforç per elaborar-la aconseguís 65 milions d'euros, viuria la seva vida sense cap mena de preocupació.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Estic totalment d'acord, l'important es elaborarla, tots podem tenir idees pero si no les elaborem no serveix de res;) Bon cap de Setmana a tots i totes