dimecres, 24 de novembre de 2010

Les noves TIC i el mercat de treball segons InfojobsEl passat 23 de novembre, quatre alumnes de la Casa d'Oficis 2010 vam assistir a l'activitat d'InfoJobs, Les noves TIC i el mercat de treball a Porta22.

Es tractava d'una xerrada sobre el portal d'Internet InfoJobs. Els van presentar amb una sèrie de dades i estadistiques realitzades, els candidats a les TIC, i les ofertes d'aquestes.


En la nostra opinió va ser una xerrada molt publicitària i promocional, ja que es van limitar a explicar i a mostrar estadistiques i funcions del portal. En canvi, a la presentació inicial es presentava la qüestió "Qué són les noves Tecnologies de la Informació (TIC)? Com les definiriem a InfoJobs?". Aquest tema no es va mostrar de manera directa i no se li va donar gaire importància.

En conclusió, resulta una sortida interessant si vas a informar-te d'InfoJobs com a plataforma laboral, però no té gaire relació amb el títol inicial de l'activitat. Esperem que la propera conferència sigui més adeqüada als nostres estudis actuals.

Cap comentari: