dimecres, 3 de novembre del 2010

Beefeater In-Edit Festival

Ell mateix es defineix com a "l'únic festival al país dedicat íntegrament al documental musical, el primer a Europa i, possiblement, el de major reconeixement al món en la seva espècie". Però a més de tot això, l'In-Edit és un festival sa i intel·lectual, l'únic espai on l'autèntic fan pot cridar les cançons que tantes vegades ha xiuxiuejat, on podem riure, podem plorar, i sobretot, podem posar-nos dempeus i aplaudir fort al final de la peli.


Demà a la tarda ens apropem a Barcelona per tal d'esbrinar de la mà de John Chester, la carrera professional de Robert M. Knight, autor de la major part de fotografies dels grans rockers dels anys 70: Led Zeppelin, Eric Clapton, Jeff Beck, Steve Vai, Carlos Santana i Stevie Ray Vaughan, entre d'altres. Rock Prophecies surt en pantalla únicament demà dia 4 de novembre a les 18:30h al Aribau Club 2, i nosaltres hi serem allà per viure-ho en primera persona.

2 comentaris:

Montse Collado ha dit...

Quina sort, jo també vull anar jeje...

Anònim ha dit...

Qué suerte! Lo que hubieramos dado yo y la mitad de los microinformáticos el año pasado para hacer esa salida. Me sé de uno (Joan, el único que conozco de vosotros) que le va a gustar...

Hola Joan! Soy Carlos desde el ayuntamiento! XD