dijous, 21 d’octubre del 2010

¿De dónde venimos? ¿Quiénes somos? ¿A dónde vamos?

Aquest programa s’emmarca en el projecte “Noves Cases per a Nous d’Oficis” i està promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb l’objecte d’afavorir la inserció en el mercat laboral i la reincorporació al sistema educatiu dels joves entre 16 i 24 anys.

.

La Casa d’Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III (2010-2011) es planteja com un programa d’1 any de durada en què s’ofereix als alumnes una primera fase de formació teòrica, i una segona fase pràctica on es podran desenvolupar els coneixements adquirits en un entorn laboral real tutoritzat. Per dur a terme aquesta segona part els alumnes faran tasques per a diferents institucions públiques així com entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

.

Com a resultat, els 20 joves desocupats que hi participen obtindran qualificació professional en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, un dels sectors estratègics de desenvolupament econòmic d'una ciutat.

.
L'ocupació concreta en què es formaran els alumnes-treballadors és:


DINAMITZADOR/A DIGITAL MULTIMÈDIA


La Casa d’Oficis de noves tecnologies de Sant Feliu està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.


El projecte té el seu referent immediat en les dues edicions anteriors de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital desenvolupades el 2008 i 2009 i que han esdevingut un projecte innovador a Catalunya.

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Aprovechad esta oportunidad, porque es una oportunidad única os aseguro que aprenderéis y os divertiréis haciéndolo :D

Montse Collado ha dit...

Felicitats als nous alumnes d'aquesta nova edició. Veure-u com aquest any passa en un res, i amb els vostres coneixements ampliats. Aprofiteu aquesta gran oportunitat, que us donen.