dilluns, 3 de maig del 2010

Klok, una eina de gestió de projectes

Klok és una petita eina ofimàtica que treballa en l'entorn gràfic de l'escriptori virtual Adobi Air i que serveix per a dur el compte de les hores emprades en un projecte.

La pantalla principal de Klok mostra un llistat jeràrquic de tots els teus projectes i tasques i un calendari que mostra el treball actual.



Per a controlar el temps emprat en un projecte particular, només cal arrossegar des del client fins a l'arbre de jerarquia i deixar-ho anar al calendari.

Això crearà una entrada d'una hora per a aquesta tasca en el lloc on la vas deixar anar, i a la qual per a canviar l'inici o fi del temps podràs estirar per la part superior o inferior de l'entrada, i per a moure-la arrossegar-la fins a la nova ubicació.



Doble clic en un element de la vista en l'arbre et portarà a la vista de projecte.

Des d'aquí es pot canviar el nom, introduir la informació de contacte, proporcionar una estimació de temps, especificar el color que vols de l'arbre, al calendari i als informes. També podeu afegir sub-tasques si és necessari.



En fer clic a la fitxa les entrades es mostraran totes les entrades de temps per a una tasca concreta. Cada entrada correspon a una entrada al calendari.

Per eliminar una entrada, arrossegueu-lo a la paperera.

Per editar una entrada, seleccioneu de la llista i editar els detalls a continuació segons sigui necessari.





Per descarregar-se el programa feu un clic aquí

Dinamitzadora Digital Multimèdia

Lorena Rossi