dimarts, 6 d’abril del 2010

Tornem de Vacances!



Tornem de vacances amb les piles ben carregades per tornar de nou als nostres projectes


De fet, us volem presentar una nova aplicació que trobareu a la dreta del bloc, on es mostren tots els projectes que els Dinamitzadors tenen actualment a sobre de la taula, i aquells que ja han finalitzat.




L'Anna Belen avui ha realitzat una classe personal de Photoshop a la Eva i a la Sònia d'una hora. En ella, ha explicat les eines bàsiques del Photoshop i la seva correcta utilització.

Montse Alarcón està inmersa en l'edició d'un vídeo de les agents cíviques, si tot va bé al final d'aquesta setmana ho haurà enllestit.

Raquel està dissenyant una animació pel bloc de la Maria Ripoll, ens ha demanat ajuda per un projecte seu i des d'aquí li donem tot el nostre suport. A més continua, juntament amb l'Anabelen les classes del taller d'Alfabetització bàsica a Fem Barri.

La Lídia està submergida en la redacció d'unes preguntes per a un nou projecte que en breu començarem a realitzar. Es tracta d'un documental sobre la gent gran en el que seràn involucrats els vuit alumnes de la classe de Dinamització Digital Multimèdia.


La Lorena s'encarrega d'afegir a tots els manuals de la Casa d'Oficis la llicència de Creative Commons. Els nostres manuals són lliures i qualsevol pot accedir al seu ús.

Per una altra banda, el Carlos i jo (Montse Collado) estem involucrats en la conceptualització i posterior programació d'un joc Online educatiu, molt semblant al Trivial, que pretén concienciar als més petits sobre la importància del reciclatge, anomenat El joc de les 5 R's.


Com veieu, estem treballant tots al 100%!!





Dinamització Digital Multimèdia

Montse Collado