dilluns, 1 de març del 2010

PONÈNCIA ALBERT BONET


Els propers dimecres 3 i 10 de Març, l'Albert Bonet comunicador i realitzador audiovisual ve a la Casa d'Oficis per impartir als alumnes-treballadors del mòdul de Dinamització Digital unes xerrades al voltant del món dels audiovisuals i a explicar-vos la seva experiència com a comunicador.

L'Albert es llicenciat en comunicació audiovisual. Ha treballat com a periodista i realitzador en radio, televisió i Internet. Fa dos anys que treballa a tv3.cat com a redactor multimèdia del portal audiovisual de Televisió de Catalunya, el 3alacarta.cat . Actualment també gestiona el canal de TV3 a YouTube i realitza vídeos promocionals.

El temari proposat per l'Albert juntament amb la Vanessa va enfocat cap al camp del disseny Web, integració de vídeo, televisions IP i vídeo a la carta.

La ponència constarà de dues parts una part més teòrica on l'Albert, entre altres coses, us farà una breu introducció de la història dels mitjans audiovisuals, us parlarà de la irrupció del vídeo a la xarxa, i de les diferències entre televisió IP, vídeo a la carta i videoblog.
La segona part serà més pràctica. L'objectiu es la realització i la publicació d'un vídeo amb la participació dels alumnes dinamitzadors:

* Com dissenyar un lloc Web enfocat al vídeo.
* Com realitzar un vídeo: Idea, guió, producció (recursos, drets), equip tècnic, realització, postproducció i formats de sortida per a web.
* Plataformes per allotjar el vídeo realitzat.

Si voleu conèixer millor al Albert, us deixem l'adreça del seu bloc: http://www.albertbonet.net/