divendres, 12 de febrer del 2010

Work on Fest 2010



L'any passat va tenir lloc la I Edició de festivals de cinema de temàtica sociolaboral de la UGT de Catalunya, articulada a través de dos festivals, un de microcurts (Work on Fest) i un de curtmetratges universitaris (TFC Festival)

Si voleu refrescar la memòria, feu un clic aquí.

Com molts de vosaltres recordareu, el Work on Fest és un festival de cinema especialitzat en produccions de caire sociolaboral i que utilitza Internet com a plataforma de participació, comunicació i divulgació dels seus continguts.

Doncs bé, aquest any ja tenim la segona edició, molt més ambiciosa i amb la intenció de millorar la fórmula proposada l'any passat.

Work on Fest 2010

La temàtica central proposada aquest any al festival és la Crisi econòmica, i aquesta edició es dividirà en dues categories.

- categoria de curtmetratges
- categoria de microcurts o microcurmetratges

Categoria de curtmetratges

Millor obra presentada a concurs i amb durada entre 5 i 20 minuts. S'acceptaran tant obres de ficció, documentals, animació com vídeo experimental i en format lliure.

El jurat a més d'elegir el millor curtmetratge, també premiarà al millor curtmetratge realitzat per estudiants ( majors de 16 anys).

Categoria de microcurts

En aquesta categoria, el jurat escollirà la millor obra presentada a concurs que tingui una durada que no sobrepassi els 3 minuts. Poden ser obres de ficció, documentals, animació i vídeo experimental en format lliure a l'igual que en la categoria de curtmetratges.

Jurat

El jurat del festival estarà compost per una representació de professionals dels mitjans audiovisuals, periodístic, cultural i sindical. Per a l'edició d'enguany el jurat estarà compost per:

Isaki Lacuesta. Director de cinema i guionista

Mar Coll. Directora de cinema i guionista

Àlex Pastor. Director de cinema i guionista

Carlos Fuentes. Actor

Joan Planas. Director de cinema i videoblogger.

Pere Gibert. Responsable de programes i director del projecte de nous formats audiovisuals de la XTVL “Denominació d'Origen”.

Montse Santamarina. Universitat autònoma de Barcelona.

Lourdes Borrell. Regidora delegada de Promoció i Difusió Cultural de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Miquel Àngel Escobar. Secretari de comunicació i portaveu de la UGT de Catalunya.

Els premis

Premi al millor microcurt: 3.000€ Premi al millor curtmetratge: 3.000€ Premi al millor curtmetratge realitzat per estudiants: 1.000€

I a través de la web del festival, els espectadors decidiran el guanyadors de:

Premi al públic al millor microcurt: 1.000€ (Mitjançant votació en línea)

Durada del festival

El termini de presentació tant pel curtmetratges com per a la microcurts, serà de 3 mesos.
Les dates previstes son del 20 de febrer al 30 de maig del 2010. El procés amb votació en línea serà fins al 31 de maig a les 23:59 min, en aquest moment es tancaràn les votacions.


Dinamitzadora Digital Multimèdia
Lorena Rossi

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tiene buena pinta.