dimecres, 17 de febrer de 2010

Windows Mobile 7

Microsoft presentarà a Barcelona el programari per a mòbils Windows Mobile 7


En un intent de treure quota de mercat als seus rivals Apple i Google, Microsoft mostrarà per primera vegada al món la nova versió del seu sistema operatiu per a mòbils.

El gegant tecnològic Microsoft preveu presentar el dilluns en el Mobile World Congress (GSM) de Barcelona el seu nou programari per a telèfons mòbils, Windows Mobile 7, en un intent d'arr abassar quota de mercat als seus rivals Apple i Google.

El conseller delegat de Microsoft, Steve Ballmer, mostrarà per primera vegada al món la nova versió del seu sistema operatiu per a mòbils en el congrés de telefonia mòbil més important del món, que se celebrarà en la Fira de Barcelona del 15 al 18 de febrer, va informar avui el diari The Wall Street Journal.

El programari té un interfície per a l'usuari més modern, que s'assembla al del Zune HD, el nou model del reproductor de música digital de Microsoft, segons fonts que ho han vist abans de la presentació oficial, indica el periòdic.Microsoft també pretén llançar un telèfon mòbil propi destinat als adolescents, però no és probable que ho anunciï la pròxima setmana a Barcelona, d'acord amb el diari.

Es preveu que el telèfon mòbil "Pink", que està sent fabricat per la nipona Sharp, se centri en aplicacions de xarxes socials, segons les fonts anònimes citades pel wall Street Journal, que indica que el nou producte de Microsoft es començarà a vendre probablement a partir d'aquesta primavera a nivell mundial a través de Verizon Wireles
s i Vodafone.


Informació Extreta de:
LA VANGUARDIA

Dinamitzadora Digital Multimèdia

Montse Collado


Cap comentari: