dimarts, 2 de febrer del 2010

Seminari On Line d'After Effects



L'altre dia vaig estar en un Seminari On line d'Adobe After Effects CS4 amb l'Antonio Lirio que va ser qui ens va fer aquest seminari.

Va estar comentant que After Effects és un programa de composició que integra elements com vídeo, imatges, vectors, 3D les anomenades motion graphics o grafica en movimiento (realització de gràfics professionals en moviment) d'efectes especials i grafisme de vídeo. Es a dir, per a què ho entenguem és el photoshp del vídeo.

És un dels sofwares més potents del mercat.

Podem diferenciar 3 parts en After Effects.

1.Part d'arxius del projecte: Estaran en el nostres arxius del projecte.

2.Línia de temps: On treballarem el nostre vídeo i l'hi donem característiques que anem afegint en ell.

3.Pantalla de vídeo: Veurem el nostre vídeo com va quedant.

Ens va fer la demostració de:

Correcció del color
Es l'efecte de correcció del color, canviem el equilibri del color d'una imatge del vídeo. Dos generadors de degradat de 4 colors (4 color gradient) l'efecte es pot aplicar directament a sobre d'una imatge del vídeo i agafar un mode de transferència per als colors que actuen en ella. En el menú efectes > Efecte de correcció del color.

Tapon clonar
Es per copiar els valor dels pixels d'un lloc a un altre moment i aplicar-los en un altre lloc i moment.
Agafem un clon del que volem clonar i l'hi donem a bloquejar el temps per que no canvi de posició no es vegi el moviment que em clonat.

Rastreador
Es un grup de punts de seguiment generat en una sessió de seguiment en els quals es poden modificar aquests punts, també es poden estabilitzar aquest moviments en el menú Opcions > Controles del rastrejador. (Ens va posar com exemple un colom.)

Video Montaje
Es una serie de retocs que l'hi donem a uns curts en seqüències que canvien l'espai, temps i la informació. Va fer-nos demostracions amb efectes en el menú efectes.

Manipulación del tiempo
Es quan variem la velocitat del vídeo.
En el menú efecte > temps > deformació del temps. Quan anem a la línia de temps l'hi donem al cronometre de l'esquerra en el control de efectes, l'hi posem o 100% que seria el vídeo normal, 50% mes lent i +100% mes ràpid.
Per que la seqüència sigui mes suau en l'efecte del temps l'hi donem al botó Eco i l'hi donem al numero de Eco un 4 i intensitat del eco 0'99 es veurà molt lent i com les imatges doblades.

Va estar molt bé, per si voleu anar a la pàgina d'Adobe After Effects i si voleu fer algún seminari on line feu un clic aquí.

Raquel Cala
Dinamitzadora Digital Multimèdia