dimecres, 24 de febrer del 2010

Google desktop



GOOGLE DESKTOP



Google Desktop és una aplicació de recerca a l'escriptori que permet trobar text en missatges de correu electrònic, arxius de L'equip, xats i pàgines web que s'han visitat, ho podrem tenir mitjançant la descàrrega. Google desktop

És totalment gratuït.

Al habilitar l'equip per la recerca el programa permet fàcilment, la seva informació i evita tenir que organitzar manualment els seus arxius, missatges i marcadors.

Desprès de descarregar Google Desktop, la aplicació crea un índex de tot el contingut que pot buscar-se i emmagatzema al seu ordinador perquè trobi la informació amb la mateixa facilitat amb que realitzarà per Internet mitjançant Google.
Aquesta aplicació actualitza contínuament la major part d'arxius.

Organitza els resultats de les recerques de missatges en conversacions de manera que tots els missatges del mateix procés s'agrupin en un sol resultat.

Aquesta aplicació està disponible actualment en diversos idiomes com Anglès, Català, Espanyol, Francès, Alemany...

FORMATS QUE SUPORTA

  • Missatges de Outlook.
  • Outlook Express
  • Netscape/Firefox/Mozilla
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Power Point
  • PDF
  • Música
  • Imatges
  • Vídeo
  • Internet Explorer
  • AOL Instant Messenger


COMPATIBILITAT

Google Desktop es compatible amb Microsoft Windows, Windows Vista, Mac.


REQUISITS

Requereix 500 MB d'espai lliure a la unitat de disc dur i es recomana 256MB de memòria RAM i un processador Pentium a 400 Mhz.



COM FUNCIONA

Ens apareix una icona a la barra d'inici o al nostre escriptori i ens aparareix un recuadre que hem de posar el nom de l'arxiu o el nom del que estem cercant.

El requadre de recerca ràpida de realitzar recerques a la web i a l'escriptori. No més basta amb escriure algunes lletres o paraules en el requadre de recerca ràpida. Li donem dos cops a control i per ocultar-ho farem el mateix.




També es pot utilitzar per iniciar aplicacions sense la necessitat de navegar per el menú d'inici. Per exemple, pots iniciar Microsoft Word amb no més escriure “wor” al requadre.

Si donem intro ens ho cercarà a la web.

Un cop hem trobat el document fem un click i s'obrirà automàticament.

Quan es realitza una recerca en Google Desktop, aniràs a una pàgina on es mostrin els resultats de la recerca.

Pots especificar un filtre per cercar un tipus d'element , per exemple, sol arxius. També poden obtenir una visualització prèvia dels resultats de la recerca directament al navegador.

Per cercar arxius suprimits tenim de crear copies en caché dels teus arxius i d'altres elements, cada cop que es visualitzin i desar aquestes còpies al disc dur de l'equip.

A conseqüència podràs usar Google desktop per cercar elements que s'han eliminat per error en lloc d'haver de tornar a crear-los de nou.


ELS GADGETS

Google Desktop té unes aplicacions, apareixen en una barra lateral que mostra informació addicional anomenades Gadgets.



S'instal·la a la part inferior del escriptori. Els Gadgets poden ser de; comunicació, notícies, esports, el temps., rellotge...

Els podrem canviar tantes vegades com vulguem.





DINAMITZADORA DIGITAL MULTIMÈDIA

Marian Márquez González