dimecres, 10 de febrer del 2010

Barcelona Visual Sound



Del 9 al 19 de febrer del 2010 es celebrarà la 7a edició del Festival Barcelona Visual Sound.

Un festival audiovisual que aposta per les persones joves, l'originalitat, la creativitat i l'enginy que aporten els realitzadors fan d'aquest festival una aposta única i diferenciada a la ciutat de Barcelona.

A la secció competició trobem 12 categories amb un total de 293 obres: animació, banda sonora original (BSO), Disseny web, documental de contingut social, documental de muntanya-aventura-natura, ficció, filmets de mòbil o càmera de fotos, tràilers falsos, videoclip, videocreació, vídeo publicitari i 2 minuts en un dia.

Aquesta última categoria consisteix en realitzar un curtmetratge de màxim 2 minuts de durada en un màxim de 24 hores, des de la primera seqüència filmada fins a l’edició final. Els curts hauran d’incloure tres directrius que s’anunciaran a la web del Festival a l’inici de la competició, és a dir, el dia 12 de febrer del 2010.


Si voleu més informació sobre 2 minuts en un dia, feu clic a l'enllaç.

Durant el festival, també trobarem diferents tipus de tallers, xerrades, exposicions, i un total de 50 activitats gratuïtes distribuïdes en diferents escenaris de la ciutat.

La inauguració serà el dia 9 de Febrer a les 19:30 h al Centre Cívic Golferichs, i finalitzara el 19 de Febrer amb l'acte de lliurament de premis.

L'import dels premis serà 600€, i pel públic 100 €.

A mes de tot això es lliuraran dos premis especials de 600€ cadascun i als quals podran optar les obres seleccionades de totes les categories: Premi a la millor producció audiovisual que faci promoció de la ciutat de Barcelona i Premi 12-18 a la millor producció audiovisual realitzada per un/a jove entre 12 i 18 anys.

Què, us animeu!?!?!

http://www.bcnvisualsound.org


Lidia Gómez
Dinamitzadora Digital Multimèdia