dilluns, 18 de gener del 2010

NTS Thunder una nova eina d'optimització d'imatges

Nts Thunder és una eina de optimització d'imatges que serveix per reduir el seu pes i facilitar el enviament, magatzematge i edició.

Una vegada instal·lat, l'únic que s'ha de fer es dunar clic amb el botó dret a sobre del arxiu d'imatge que es vulgui modificar, i s'elegeix l'opció de reduir per enviar. És més, es pot crear els teus propis botons, com girar una foto, reduir-la a dimensions especifiques, i aquests botons també apareixeran en el menú contextual, sempre al donar clic al botó dret a sobre una carpeta d'imatges. No es pot fer una a una s'ha de fer amb una carpeta sencera.




Es la solució perfecta i fàcil per la gent que vol estar enviant fotos sense tenir que fer res complicat, ni tenir que obrir una aplicació tan sols per canviar les dimensions. Està en Castellà i Anglès.


Podeu anar a la pagina Web de Nts Thunder per més informació.

Jo personalment m'he baixat el programa i l'aplicació no funciona correctament. Això és degut a que utilitzo el Sistema Operatiu Windows Vista i resulta que encara no funciona per aquest S.O.

N'hi han diversos programes per reduir imatges, nosaltres les Dinamitzadores utilitzem el Gimp o el Picasa per després pujar-les al nostre àlbum virtual.

Conec una pàgina Web on també redueix la teva imatge en un moment i molt fàcil d'utilitzar.
Pots veure el tamany i dimensions aproximades de la teva imatge.



L'hi dones a Navega.. busques la foto que vols reduir i l'hi dones a acceptar, poses el esquema de la imatge i l'hi dones quan vulguis en la casella de Ancho i Altura i el nom de la foto que vols que surti quan tinguis la foto reduïda i per finalitzar Descargar foto reducida.
Forma comoda per reduir imatges.

La pagina web: www.reducirfoto.es


Raquel Cala Martinez
Dinamitzadores Digitals Multimèdia