dilluns, 23 de novembre del 2009

Flash





El software Adobe flash cs4 professional constitueix el entorn de creació lider en el sector per generar continguts interactius.


Dades tècniques:Adobe Flash CS4 v10.0 Professional (Espanyol)
Mida del programa:888mb (la versió completa)
NOTA:per descarregar la versió de proba tens que fer un registre en adobe.com)


Qué es flash?

En quant a tecnologia es refereix Flash s´ha consolidat com una de les grans en el mon d´internet,i de la programació web i es molt utilitzada en la creació de menús interactius, petites animacions jocs i altres funcionalitats gracies a que nomes fa falta instal·lar algunes llibreries en el nostre ordinador podrem utilitzar qualsevol arxiu creat amb aquesta tecnologia directament a traves del nostre navegador web.

Adobe Flash, en aquesta versió de proba de 30 dies per a professionals,es un assistent molt complet que conté tot lo necessari per que puguem crear els nostres projectes propis en Flash.Amb una completa interfície de treball ens permet crear tot tipus de arxius Flash amb diferents objectius, com per ex menús, jocs, presentacions, qüestionaris entre altres.Optimitzats per tot tipus de plataformes creant els fitxers per treballar en diferents resolucions segons sigui per a telèfons mòbils, presentacions de fotografies,formularis, etc …

Com un complet editor ens permet afegir els elements que compondran el nostre projecte Flash afegint figures, textos , botons, línies, pots fer elegir els tons de els elements en una amplia paleta de colors. Ens deixa configurar tot lo referent a la animació dels arxius Flash, els filtres les seqüències ens permeten afegir diversos elements a els arxius i marcar les relacions entre ells, el ordre, els efectes en la línia de temps i tot el que puguis imaginar.


Crea personatges i elements relacionats entre si amb cinemàtica inversa aconsegueix que hagi elements que el moviment dependent de altres creant una animació en cadena amb la eina de osos.
A si mateix disfruta de una remodelació de menús i facilitat de compartir continguts amb la resta de la suite cs4 de adobe, amb productes com Photoshop o Fireworks.


Una vegada hem acabat el nostre projecte ens permet depura-ho en la animació Flash final i provar-ho mediant Adobe Flash Vídeo Encoder es una aplicació que s´instal·la simultàniament aquest programa i que enes deixa reproduir e interactuar tot tipus de arxius Flash.


Aquesta es la barra de tasques on utilitzarem totes aquestes eines en Flash

I gracies aquestes eines farem un quadrat




I ara farem una petita practica de com una imatge fa un moviment es molt senzill començarem per fer un quadrat am la eina de i posem el quadrat a l´esquerra del tot


Aquí posarem la interpolació que farà el moviment del quadrat i es creara la animació que ara estem creant una vegada em posat el quadre a dalt a l´esquerra agafem i posem el ratolí en la interpolació numero 25 i pulsem la tecla F6, després de crear la animació posem i en mig del 1 a 25 posem boto dret i “CREAR INTERPOLACION DE MOVIMIENTO” i ja tenim la nostra animació.


Aquí us deixo un vídeo demostració de el que es pot fer en Flash:



Tècnics Microinformàtics

Jordi Rielo