dilluns, 30 de novembre del 2009

Archos 5 Internet Tablet

Actualment vivim a l'anomenada societat del coneixement i codi obert en la qual ens trobem que afavoreix l'auge d'aplicacions i de programari a tot el món.

Cada nou dia porta la promesa d'un nou tresor que revolucionarà el mercat. Aquesta és la màgia de l'entorn comú i compartit d'Android, qualsevol pot arribar a crear un best-seller. Són tants els divertits jocs i tantes les aplicacions pràctiques que hi ha per aquí que seria una llàstima no poder accedir a ells. I és llavors quan el ARCHOS 5 Internet Tablet entra en acció.


ARCHOS 5 Internet Tablet és un reproductor multimèdia portatil que ve carregat d'aplicacions, perquè puguis començar a utilitzar-lo des del primer dia.


















I com no també pots ampliar aquestes aplicacions, descarregant de noves.

Us preguntareu el perquè d'aquesta explicació sobre Archos 5, doncs és molt senzill, perquè les dinamitzadores digitals multimèdia de la casa d'oficis, disposem d'un d'ells, per a poder visualitzar els vídeos, projectes que fem en qualsevol lloc, i així presentar la feina ben feta a les entitats amb les quals col·laborem.

És molt senzill d'utilitzar perquè simplement s'ha de tenir connexió WiFi per a connectar-te des de qualsevol lloc.

A continuació us mostaré com ja alguna de les alumnes ho estan utilitzant per a visualitzar els projectes de la Casa d'oficis a través de Youtube.


Dinamització Digital Multimèdia

Montse Collado