dimarts, 13 d’octubre del 2009

125è aniversari del Mercat Municipal

Primer de tot una mica d'història sobre el mercat municipal de Sant Feliu de Llobregat.

El Mercat Municipal celebra el seu 125è aniversari. Fundat el 9 d'octubre de 1884 seguint el projecte de l'arquitecte Miquel Pascual i Tintorer, ha sofert diverses remodelacions amb el pas del temps, però conserva encara els trets més significatius de la seva arquitectura.

Al llarg del temps, ha anat evolucionat i adaptant-s'a els noves necessitats, sent un lloc de trobada entre els santfeliuencs i santfeliuenques que confien en la qualitat, els productes frescos i el tracte amable i distès que els hi ofereixen a totes els parades. I encara avui en dia es un projecte vigent, viu i actiu.


Per celebrar el 125è aniversari es va crear un esdeveniment audivisual sobre el mercat i la ciutat. Realitzat per Maria Gómez i amb ajuda de les alumnes de la casa d'oficis que la van acompanyar i proporcionar tot el que ella ens demanava.

El dia 10 d'octubre al llarg del matí, és va celebrarar tot un seguit d'actes populars al mercat per a seguir commemorant aquest aniversari.

Estem treballant en una entrevista a la Maria Gómez, i finalment quan la tinguem feta la penjarem aquí. Així que ara us deixem amb el vídeo del mercat.






Dinamitzadora Digital Multimèdia
Lorena Rossi