dilluns, 21 de setembre del 2009

Sortida al Cibernàrium de Barcelona - Taller sobre Flash

Com ja sabeu avui dia 21 de Setembre les dinamitzadores i els microinformàtics anem a al Cibernàrium a un taller sobre Flash.



Flash Adobe-Macromedia és una eina per dotar les pàgines de la World Wide Web (WWW) de continguts rics en multimèdia. La seva característica més notable és que es tracta d'una eina multi plataforma, específicament dedicada a la creació d' animacions i gràfics basats en vectors, que utilitza compressió en els seus arxius finals, així com característiques d'streaming especialment dissenyades per facilitar la velocitat de transferència a través de la Xarxa.

Des de fa uns anys, aquesta famosa eina d' animació orientada a la Web és la via de creació de continguts interactius i espectaculars que es veuen habitualment en la majoria de llocs Web. La seva utilització és senzilla i els seus resultats sorprenents, per la qual cosa existeixen llocs Web generats íntegrament amb Flash. En aquesta Càpsula l' alumne veurà exemples d'això i aprendrà emular-los segons les seves pròpies necessitats professionals.

• Domini de les eines de dibuix.
• Conèixer tècniques bàsiques d' animació vectorial.
• Resoldre tres exercicis pràctics.
• Realitzar una Intro de text.

Lorena Rossi

Dinamitzadores Digitals Multimèdia