dimarts, 8 de setembre del 2009

Noticia sobre Google books

Hem trobat aquesta noticia en el diari ADN que pensem que és interessant també per vosaltres per tenir més informació de la digitalització de llibres a Intenet.

Desitjem que aprofiteu google books ja que es una eina innovadora que podem llegir des d'Intenet sense tenir que comprar cap llibre ni anar a la biblioteca .




Europa aposta per digitalitzar en Google books respectant els drets d'autor.

La comisió Europea ofereix a internet llibres complets a través de google books.
Ja que dóna suport a la digitalització sempre que respecti els drets dels autors. La societat d'informació estudia les repercusions dels serveis que ofereix Google books. Està dirigit per el sector públic i el sector privat té de donar suport.



Les Organitzacions que representen als llibres i als editors estan en contra de que es publiquin els llibres complets a Europa per això Google books a firmat un acord en EE.UU per el que els autors tindrán el 63% dels ingressos que generin les seves obres. Aquest diumenge l'audiencia informativa van cel·lebrar amb representants de google per analitzar els acords amb els autors i editors. Google books es proposa millorar la cultura en la era digital.

Marian Marquez
Estefania Morales

Dinamitzadores digitals multimèdia