dimarts, 14 de juliol de 2009

Retoc fotogràfic: Fotoflexer
Foto flexer és un programa de retoc fotogràfic online gratuït i molt fàcil d'utilitzar. Per començar a retoca hem de anar a http://www.fotoflexer.com/ on ens trobarem a la pantalla inicial,veureu que hi ha diversos idiomes però és millor l'anglès ja que en té més aplicacions.


En primer lloc puja la teva foto: UploadPhoto.

Interface: és molt senzilla i les eines són fàcils de trobar-les

Recursos del programa


Barra d'eines incial:1. Basic
: Eines basiques.


2. Effects: Efectes.3. Decorate:
Decoració.4. Animations:
Insertar imatges animades.5
. Beautify: Per treure imperfeccions.6. Layers: Capes.

Treball amb capes :

El treball amb capes representa un dels passos mes importants en el treball dels entorns gràfics. Cada capa és una superfície independent de les altres sobre la qual es opt treballar d'una manera independent.

Aquesta independència us permetrà moure i ordenar els elements que confegiran les composicions, i podreu, en tot moment, desplaçar lateralment i ordenar verticalment cadascun dels elements (capes).

De la comprensió i facilitat d'ús d'aquest apartat, dependrà , en bona mesura, la qualitat i la creativitat dels vostres treballs.

Per a que serveixen?

Les capes serveixen per a realitzar diverses tasques, entre unes altres, compondre diverses imatges, afegir text a una imatge o afegir formes de gràfics vectorials. L'aplicació d'un estil de capa facilita l'addició d'efectes especials com ombres paral·leles o algun tipus de resplendor.


7. Distort:
Distorcionar


8.Geek: Cavi de color dels cabells,retalla,deformar i canvi de densistat dels colors basic RGB.


Per més informació podeu mirar el manual.


Ana Belén Ruiz

Dinamitzadora Digital Multimèdia

Cap comentari: