dimarts, 7 de juliol de 2009

Resposta a la 1ª pregunta incògnita

Us recordeu de la 1ª pregunta incògnita sobre les extensions d'arxius??Per si les mosques... us refresquem la memòria:Només una de vosaltres es va atrevir a donar una resposta!!!


Segons la Montse Collado la funció principal de les extensions d’arxiu és distingir el tipus de document (arxiu o fitxer) i tipus de programa que esta guardat es a dir que esta fet el document.
La resposta correcta és la següent:


Una extensió d’arxiu o fitxer és una cadena de caràcters annexada al nom d’un arxiu. La seva funció és diferenciar el contingut d’un arxiu de manera que el sistema operatiu pugui executar-ho (obrir-ho) i interpretar la informació específica del fitxer.


Aquí us deixem els Tipus d’extensions més comuns, i que tota dinamitzadora digital multimèdia hauria de saber.

Però, alguna de vosaltres ens pot dir, com es poden mostrar les extensions d'arxiu de fitxers si no apareixen per defecte?

2 comentaris:

Montse Collado ha dit...

Si no surt per defecte, teniu que anar a inici, tauler de control,opcions de carpeta, visualització i on posa configuració avançada, fixer i carpetas, estara selecionada la opció de amaga les extensions de fitxer,pues teniu que fer un clic per que no estigui selecionat. Despres li doneu a aplica i d'acord.I ja esta activat!

Casa d'Oficis "Sant Feliu, Ciutat Digital" ha dit...

Moooolt bé Montse!!! Podries redactar un post, amb les captures de pantalla pertinents????

Gracies!

I la resta... espavileu, i escriviu comentaris!! eh??? No deixeu a la Montse sola!!