dimecres, 22 de juliol del 2009

Projecció en primícia sobre el documental "Fem Barri"

El proper dijous dia 23 de juliol les dinamitzadores estan convidades a l'oficina de Fem Barri, per veure en primícia el documental Històries dels barris.

El documental sorgeix a través de la proposta dels participants d'una de les taules veïnals del projecte Fem Barri, Els barris i les seves històries.

L'objectiu dels veïns i veïnes participants amb aquest audiovisual, és documentar, en base a les experiències i vivències personals dels veïns i veïnes dels barris de Can Calders i La Salut el procés de construcció d'aquests dos barris.

Es tracta de reflectir, gràcies als testimonis de l'Antonio, l'Amelia, el Pere o la Carmen, entre d'altres, com els barris han anat canviant amb el pas del temps.

Aquest documental és la primera part del procés de construcció dels barris on es relata com van arribar i es van establir els primers immigrants als anya 40 i 50 i on es descriu la posterior arribada massiva d'immigrants de la resta de l'estat espanyol a partir dels anys 60 i 70.



Així que les dinamitzadores digitals multimèdia sobre les 11.30 del matí gaudireu en primícia d'aquesta projecció. És una oportunitat única que no podeu deixar escapar ja que a part de poder veure el documental, formareu part d'una Master Class que us impartirà l'Anna Cobo, la creadora audiovisual de Sant Feliu de Llobregat sobre la creació del documental, accedireu a continguts inèdits i podreu formular totes les preguntes que considereu oportunes.

Mentre estant, i perquè conegueu una mica més això de “Fem Barri” us convidem a que entreu al seu bloc.

http://cancalderslasalut.blogspot.com/

Igual recordeu millor la drecera: www.santfeliu.cat/fembarri

2 comentaris:

Pablo ha dit...

A veure si feu moltes preguntes ! ! !

Lidia ha dit...

si em fet preguntes ja deixarem un post amb el que hem fet. i el que ens an explicat.