dimecres, 10 de juny del 2009

Primera classe com a docents

Hola!! Ja estem aquí un altre cop. Ahir dimarts vam impartir la nostra primera classe, a l'Eva, treballadora de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Algunes de les dinamitzadores vam explicar com es crea un bloc amb el BLOGGER.

El primer que vam fer va ser organitzar-nos la feina entre totes, ja que unes s'encarregaven de explicar-li a l'Eva la teoria i pràctica que va consistir en:

1. Crear un compte de gmail.

2. Un cop creat el compte passem a fer-nos el bloc a blogger. Per començar tenim que omplir les nostres dades, el nom del bloc, seleccionar la plantilla per el teu bloc, i una vegada fet això ja podem pujar informació com ara fotos, vídeos, música i principalment escriure les teves coses, inquietuds, anècdotes…Per fer-ho haureu d'afegir els anomenats gadgets segons les vostres necessitats.

I així dia a dia augmentant el teu bloc!!


La resta del grup varem gravar un vídeo (que més endavant veureu al nostre bloc). Aprofitant l'ús de la càmera, varem realitzar una entrevista a l'Eva, on responia les preguntes:

  • Que t'ha semblat la classe? T'ha sigut difícil?
  • Hi ha algun concepte que no t'hagi quedat clar?
  • Creus que podries fer un bloc després de la classe?
  • Totes aquestes respostes les veureu en el bloc.


Fins aviat!

Dinamitzadores digitals multimèdia: Marian i Montse. A

maryan.marquez.12@gmail.com
montsealarconmate@gmail.com

1 comentari:

Montse Collado ha dit...

Aquesta classe va ser molt interessant, perque vam comprova la capacitat que tenim alhora de fer arriba a una persona una idea o un coneixement que nosaltres tenim.El únic que espero esque a l'Eva li agrades i que li fesim arriba bé tots els coneixements per tal de fer un bloc.